Invalide auto

Met een invalide auto heeft u de vrijheid om op pad te gaan wanneer u wilt. Een invalide auto is een uitkomst voor mensen met lichamelijke beperkingen maar toch comfortabel en probleemloos willen rijden. Daad Autoaanpassing heeft meerdere opties om het autorijden te vergemakkelijken voor u. Van een bus maken wij een rolstoelbus waarin de scootmobiel en rolstoel meegenomen kunnen worden, draaibare stoelen kunnen worden ingebouwd en ook is het een optie om een kofferbakkraan in te bouwen.

Stap makkelijk in- en uit uw invalide auto

Het in- en uitstappen kan met een fysieke beperking lastiger of pijnlijker zijn. Om het in- en uitstappen makkelijker te maken zijn er verschillende mogelijkheden. In de invalide auto monteren wij stevige handgrepen aan het plafond zodat u meer grip heeft bij het in- en uistappen. Een draaibare autostoel inbouwen is ook mogelijk.

Daad Autoaanpassingen, voor alle aanpassingen aan uw invalide auto

Voor alle auto aanpassingen moet u bij Daad Autoaanpassingen zijn. Wist u dat u niet alleen voor een invalide auto/bus bij ons terecht kunt maar ook voor het inbouwen van een dubbele bediening? Dubbele bediening is een rijlesauto is verplicht in Nederland. Een dubbele bediening bestaat uit koppeling, rem en eventueel een gaspedaal. Dubbele bediening inbouwen in uw auto? Bij Daad Autoaanpassingen regelen we het snel voor u.

Afspraak maken met Daad Autoaanpassingen

Wilt u een afspraak maken met Daad Autoaanpassingen? Bel naar 038 – 4601264 of vul het contactformulier in. Wij denken graag met u mee om het autorijden te vergemakkelijken.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer (optioneel)

Uw bericht