Makkelijker in- en uitstappen met Daad Autoaanpassingen

Een autostoel moet comfortabel zitten, zeker als u voor langere ritten de weg op gaat. Ook het in- en uitstappen van de auto kan met een fysieke beperking lastiger of pijnlijker zijn. Daad Autoaanpassingen heeft hiervoor passende oplossingen.

Ergonomische, draaibare stoelen en handgreep

Om het in- en uitstappen te vereenvoudigen zijn er verschillende opties. Door stevige handgrepen aan het plafond van de auto te monteren heeft u meer grip bij het in- en uitstappen. Het is ook mogelijk om de autostoel draaibaar te maken. Hogere auto’s kunnen ook uitgerust worden met een elektrisch hoog/laag-systeem.

Meer informatie over de rolstoelbus…

Met Daad Autoaanpassingen zit u goed

Een goede autostoel is belangrijk, zeker als u vaak de weg op gaat. Daad Autoaanpassingen maakt stoelen op maat of past ze zo aan dat iedereen comfortabel kan autorijden. Voor lange mensen kan bijvoorbeeld de stoel iets verder naar achteren geplaatst worden. Voor mensen met korte benen kunnen we de zitting iets inkorten. Voor mensen met zitproblemen kunnen we de stoelzitting en leuning aanpassen. Zo zijn er opblaasbare lendensteunen die op maat in de rug geplaatst kunnen worden. Tijdens het rijden kunnen deze dan versteld worden. Door de variatie in zithouding houd u de lange ritten beter vol.

In onze showroom kunt u modellen proberen en kunnen we de maten opnemen voor een passende stoel.

Neem contact op voor meer informatie

Hoe kunnen we u helpen?

Uw bericht

Voor- en achternaam

E-mailadres

Contactgegevens

Ons adres in Zwolle

Ohmstraat 5a
8013 PZ Zwolle
Route op Google Maps

Contactgegevens

Daad Auto Aanpassingen

Hoe kunnen we u helpen?

Uw bericht

Voor- en achternaam

E-mailadres

Ons adres in Zwolle

Ohmstraat 5a
8013 PZ Zwolle
Route op Google Maps