Makkelijker in- en uitstappen met Daad Autoaanpassingen

Een autostoel moet comfortabel zitten, zeker als u voor langere ritten de weg op gaat. Ook het in- en uitstappen van de auto kan met een fysieke beperking lastiger of pijnlijker zijn. Daad Autoaanpassingen heeft hiervoor passende oplossingen.

Draaibare stoelen en takelsysteem

Om het in- en uitstappen te vereenvoudigen zijn er verschillende opties. Door stevige handgrepen aan het plafond van de auto te monteren heeft u meer grip bij het in- en uitstappen. Het is ook mogelijk om de autostoel draaibaar te maken. Hogere auto’s kunnen ook uitgerust worden met een elektrisch hoog/laag-systeem.

Voor mensen met een rolstoel is het mogelijk een eenvoudige takel te leveren om de rolstoel of scootmobiel in de auto te tillen. Dit kan via de zijkant of de achterkant.

Meer informatie

Meenemen van rolstoel of rollator

Het meenemen van een rolstoel, rollator of scootmobiel kan u meer vrijheid geven. Het in de auto krijgen van zo’n hulpmiddel kan zwaar en lastig zijn.
Daad Autoaanpassingen heeft hiervoor verschillende kofferbakkraantjes of liften. Het is belangrijk goed te kijken naar wat u wilt meenemen, hoe het in de auto kan en wat goed past in uw auto. Gelukkig zijn hiervoor verschillende kraantjes. Er is een kleine uitvoering die in bijna alle auto’s past voor het tillen tot 35 kg. Tot een kraan met veel mogelijkheden zoals een takel met de mogelijkheid om elektrisch hoog/laag, draaien en het naar buiten reiken van de arm.

Er is zijn ook mogelijkheden van een lift waarbij u de rolstoel in zijn geheel op kan rijden en dan elektrisch naar binnen gaat.

De scootmobiel of rolstoel wordt meestal voorzien van een kleine aanpassing, waardoor het naar binnen en naar buiten takelen eenvoudig kan gebeuren.

Met Daad Autoaanpassingen zit u goed

Een goede autostoel is belangrijk, zeker als u vaak de weg op gaat. Daad Autoaanpassingen maakt stoelen op maat of past ze zo aan dat iedereen comfortabel kan autorijden. Voor lange mensen kan bijvoorbeeld de stoel iets verder naar achteren geplaatst worden. Voor mensen met korte benen kunnen we de zitting iets inkorten. Voor mensen met zitproblemen kunnen we de stoelzitting en leuning aanpassen. Zo zijn er opblaasbare lendensteunen die op maat in de rug geplaatst kunnen worden. Tijdens het rijden kunnen deze dan versteld worden. Door de variatie in zithouding houd u de lange ritten beter vol.

Neem contact op voor meer informatie

Neem contact met ons op